Retourneren

Niet tevreden of een verkeerd product besteld? U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. Tevens zijn de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel voor eigen rekening. Onze pakketten worden verzonden via een koeriersdienst. Indien u wilt retourneren kunnen wij dit voor u regelen, echter zijn de verzendkosten voor de koper en worden in mindering gebracht op het totaal betaalde bedrag.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via herman@wemint.nl . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retouradres:

Wemint
Spooldersweg 1
7627 RH Bornerbroek